
Kā svinēt 18. novembri: sarkanbaltsarkani ēdieni, virtuālā sadziedāšanās un citas jaunas tradīcijas
Jau otro gadu pēc kārtas 18. novembra svētku nedēļu aizvadīsim globālās pandēmijas ēnā. Tas gan nenozīmē, ka šīs īpašas dienas svinēšana ir …
Jau otro gadu pēc kārtas 18. novembra svētku nedēļu aizvadīsim globālās pandēmijas ēnā. Tas gan nenozīmē, ka šīs īpašas dienas svinēšana ir …
Vasara ir gada skaistākais laiks. Un tas nav tikai atvaļinājumu dēļ. Garās, saulainās dienas un īsās, siltās naktis piepilda ar enerģiju un …
Lieldienas ir pavasara saules un dzīvības svētki, kad, sekojot kristīgajām un mūsu tautas senajām tradīcijām, mēs ceļam galdā dažādus gardum …
Tuvojoties Ziemassvētkiem, neviļus prātā uzpeld ikgadējais jautājums – kādus labumus lai šoreiz dāvina saviem tuvākajiem? Lai dāvanu meklēša …
Novembris latviešiem saistās ne tikai ar sarkanbaltsarkano krāsu ziedos, pie krūtīm un māju rotājumos, bet arī uz pusdienu galda. Un tur, pr …
Līdz ar ceriņu ziediem, saldām zemenēm un zaļumu simt nokrāsās ik uz stūra katrā latvietī plaukst viena un tā pati doma – ir pienācis aukstās zupas laiks! Tā ir neizskaidrojama dziņa, kas, iestājoties vasarai, liek pastumt malā visus kulinārijas meistardarbus un to vietā gatavot kaut ko tik vienkāršu, bet reizē sātīgu un garšas pilnu.
Mērcēt, tīrīt, mizot vai tikai apskalot? Šāda dilemma mums rodas galvā ikreiz, kad rokās nonācis kāds veikalā pirkts auglis vai dārzenis un …
Meklē mūsu produktus pie iecienītākajiem Latvijas pārtikas mazumtirgotājiem, kā arī citviet!